Dödölle

A dödölle, vagy más tájegységeken ganca, krumpligánica, gánica és cinke néven ismert burgonyából készült egytálételt, valaha a szegények eledeleként tartották számon. Hagyományos módon készítve a megfőtt burgonyát a főzővizében összetörik, lisztet adnak hozzá, majd ezt a masszát addig kavarják a tűz felett, amíg össze nem áll. Ezután gyúrják és szaggatják kisebb darabokra, amelyeket forró zsiradékon dinsztelt hagymával, esetleg pirított szalonnával elkeverve, serpenyőben, vagy sütőben megsütnek. Ezután forrón,sózott, fokhagymás tejföllel leöntve tálalják.

A nálunk vásárolt előfőzött dödöllét fagyasztott állapotban olajon átforgatjuk, majd serpenyőben vagy előmelegített sütőben ropogósra sütjük. Ízlés szerint dinsztelt hagymával, gogoföllel és pirított, kockázott baconnel tálalhatjuk, de húsok mellé köretként is adhatjuk. A gogofölbe keverhetünk őrölt fekete borsot és fokhagymakrémet.

 

Hot dog

A hot dog már szinte klasszikusnak nevezhető street food étel, hiszen első írásos említése 1893-ra datálódik, egy német bevándorló pedig már 1867-ben megnyitotta New York első hot-dog standját. A melegen tálalt, gyorsan elkészíthető étel egyik fő alkotóeleme az édes hot dog kifli, amelybe vagy lyukat készítenek, vagy félbe vágják, és így helyezik bele a puhára főzött, forró virslit. További ízesítése már csak ízlés és fantázia kérdése.

Az általunk forgalmazott alapanyagokból most még könnyebben elkészíthető, mint eddig. A gyorsfagyasztott hot dog kiflit, mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A készre főzött fagyasztott (enyhén füstölt) virslit is megmelegíthetjük mikrosütőben. Ízesíthetjük szeletelt uborkával, pirított hagymával és különféle öntetekkel, szószokkal,  mustárral, csípős, vagy csemege ketchuppal, majonézzel.

Csirkeszárnyak egyszerűen

A csirkeszárny az egyik legkedveltebb és gyorsan elkészíthető csemege. Most még kevesebb időt kell fordítani a megsütésére, hiszen kínálatunkban megtalálható a fagyasztott panírozott fűszeres csirkeszárny. Mindössze az olajat kell felforrósítanunk, és a konyhakész csirkeszárnyakat pillanatok alatt kisütni. Kínálhatjuk hasábburgonyával, vagy akár édesburgonya hasábokkal is és tehetünk mellé friss jégsalátát. Ha elvitelre kérik, csomagoljuk deli dobozkába, amelyben biztonsággal szállítható a benne lévő finomság, anélkül, hogy kiborulna.

Gyros pitában

A gyros, függőleges, forgó nyárson készülő húsétel, amely Görögországból indult világhódító útjára és ma már rengeteg büfében megkóstolhatjuk. Tápláló és finom étel, amelyet pitába töltve szendvicsként is fogyaszthatunk, nyers zöldségekkel, vöröshagymával, paradicsommal, uborkával, paprikával. Jellemzően tzatziki öntettel ízesítik a borjú, vagy csirkehús felhasználásával készült street food fogást, de a csípős ízek kedvelőinek chli szószt is ajánlhatunk.  Ha elkészült, csak bele kell tennünk egy tasakba ,és már fogyaszthatja is a kedves vendég.

 

Gyros tálban

Pita helyett tálban is kínálhatjuk a a gyrost, ilyenkor a kis lepény helyett hasábburgonyát sütünk a hús és friss zöldségek mellé. Vásárolhatunk a nyársra fűzött kiszerelés helyett kisebb, készre sütött, szeletelt gyroshúst is, borjú és csirkehúsból egyaránt. Ezeket csak melegíteni kell, így nagyon gyorsan elkészülhetünk a menüvel, mindig akkora mennyiségben, amekkorára éppen igény van. A kész gyrostálat kínálhatjuk tányéron, műanyag evőeszközökkel és szalvétával, vagy házhozszállításhoz habdobozba is csomagolhatjuk.

 

 

Megrendelt áruját Győrben 5 órán belül kiszállítjuk. Áraink az ÁFÁ-t, a termékdíjat és a kiszállítási költséget tartalmazzák.

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 7.00 - 15.30, szombat: 8.00 - 12.00, vasárnap: ügyelet 9.00 - 11.00 Bejelentkezés szükséges Hívja a +36 20 512 1900-at!

Calimero Bt. Győr, Puskás Tivadar u. 10.  Árurendelés: +36 20 512 1900 Fax: +36 90 519-666 E-mail: info@gogobufearu.hu Web: www.gogobufearu.hu

 

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.